Vallsjöhus – Småländsk hustillverkare

Affärsidé
Vallsjöhus AB säljer och tillverkar kundanpassade hus baserad på en grundstandard för svenska hus. Vi har som mål att kvalitet och leveransomfattning alltid ska ligga högre än många av våra konkurrenter. Alla kunder ska uppfatta Vallsjöhus AB som en bra hustillverkare med hög service- och tillgänglighetsnivå samt angelägna att skapa nöjda kunder. Bra husleverantörer växer nämligen inte på träd, men vi kan stolt säga att vi efter nästan 50 år i branschen hör till kategorin.

Kvalitet

Vi använder marknadens ledande varumärken när vi sätter samman våra hus, vilket innebär att kvaliteten inte kan ifrågasättas.

Flexibilitet

Om ni önskar ett hus som ska se ut som bara ni vill så är det precis det vi är vana att erbjuda till våra kunder, maximal flexibilitet, vilket också kan innebära ett av våra färdigritade kataloghus.

Personlighet

Vallsjöhus mål är att våra kunder ska uppfatta oss som en hustillverkare med hög service- och tillgänglighetsnivå samt angelägna att skapa nöjda kunder.

Går du i tankar på att bygga nytt hus?

Kontakta då din hustillverkare!

Går du i tankarna på att bygga nytt hus? Ditt drömhus! Det är ett stort steg att ta. Ett hus är så mycket mer än bara tak över huvudet. Ett hus är en investering för hela din familj. Detta är en plats där du och din familj ska leva. Därför är det av högsta vikt att dina önskemål och behov tillgodoses.

En hustillverkare som inser vikten av att ditt hem blir precis så som du vill ha det.

Alla är vi olika. Det som tilltalar dig tilltalar inte någon annan. Våra behov ser olika ut. Något som du absolut behöver och vill att ditt hus ska ha kanske inte någon annan sätter som en prioritet. Vi ser alltid till att just Du får det som du behöver och prioriterar. Vi är en hustillverkare som bygger kundanpassade hus. Som kund hos oss står du alltid i fokus.

När du anlitar oss som din framtida hustillverkare kan du vara säker på att du får det hem som du vill ha samt att allt arbete utförs av professionella hantverkare och med högsta kvalitet.

Vallsjöhus – Din hustillverkare

Se vad vi erbjuder…