Visningshus Skaftö – SÅLD

Bo på västkusten!

Mellan skyddande klippor och berg växer det på Skaftö fram ett nytt bostadsområde där vi bygger ett antal vackra hus med året runtstandard med ett formspråk som är inspirerat av bohuslänska byggtraditioner.

Området har ett fint läge med närhet till natur och det vackra västerhavet. Hela den kustnära zonen utgör ett område som är särskilt värdefullt för rekreation och omfattas också av riksintresse för friluftsliv. I de närmaste omgivningarna så finner man Gröderhamns ängar som är ett naturreservat med unik fauna och orkideér. Här finns en aktiv golfklubb som nyligen blivit utsedd som Sveriges bästa juniorklubb med många framgångsrika spelare.

Med badrocksavstånd finner man många härliga salta bad, det finns många bra gång- och cykelvägar som leder till Fiskebäckskil och Grundsund genom det vackra landskapet. Varför bara inte strosa ner några hundra meter till Stockevik och dingla med benen på bryggan och titta ut över den vackra skärgården med Gåsö och dess vackra öar.

Vi har nu byggt färdigt ett visningshus på Skaftö och detta är nu sålt. Vallsjöhus har ytterligare en tomt. Kontakta Rammis Dreshaj för mer info.