Banner

Vallsjöhus

Välj ett av våra arkitektritade hus i vårt magasin eller så skapar vi ett hus som passar dig och dina behov. Utefter dina tankar och idéer, budget och planbestämmelser på tomt ritar våra arkitekter upp ett hus till dig. Samtliga av våra arkitektritade hus är optimerade för att hålla högsta kvalitet och funktion. Välj fasad med trä, puts eller tegel.

Banner

Optima

I vår Optimaserie har vi begränsat möjligheterna för ändring på dessa husmodeller utan att tumma på kvaliteten. På så vis blir också priset mer attraktivt. Välj fasad med trä, puts eller tegel.

Banner

Fritidsboende

För dig som önskar ett andra hem. Vi kan hjälpa dig med ditt fritidsboende. Välj något av våra färdiga fritidshus eller anpassa det efter dina behov.


Banner  

Radhus och B2B

Vallsjöhus genomför även projekt såsom flerfamiljshus, radhus och hyreshus. Välkommen att ta kontakt med Vallsjöhus huvudkontor om ni önskar mer information kring att bygga radhus eller bygga hyreshus.


Banner

Skisser

Bland våra skisser ligger kundanpassade ritningar som våra arkitekter hjälpt våra kunder att ta fram efter deras önskemål.


Banner

Lågenergihus

Vallsjöhus bygger även lågenergihus. Samtliga av våra hus går att uppgradera till lågenergihus. Välkommen att ta kontakt med närmaste försäljningskontor för mer info om detta. Välj fasad på trä, puts eller tegel.