Vallsjöhus – Småländsk hustillverkare

Affärsidé Vallsjöhus AB säljer och tillverkar kundanpassade hus baserad på en grundstandard för svenska hus. Vi har som mål att kvalitet och leveransomfattning alltid ska ligga högre än många av våra konkurrenter. Alla kunder ska uppfatta Vallsjöhus AB som en bra hustillverkare med hög service- och tillgänglighetsnivå samt angelägna att skapa nöjda kunder. Bra husleverantörer växer nämligen inte på träd, men vi kan stolt säga att vi efter mer än 50 år i branschen hör till kategorin.

Så här behandlar Vallsjöhus dina personuppgifter vid katalogbeställning.

Personuppgifter som Vallsjöhus samlar in är de som man anger vid en katalogbeställning eller via kontaktformulär.

Vallsjöhus hanterar dem enligt de lagar och förordningar som gäller vid tidpunkten.

Vi behöver dessa uppgifter för katalogutskicket samt om vi behöver komma i kontakt med dig.

Vi använder oss även av så kallade cookies för exempelvis statistik på webben.

Dessa uppgifter hanteras också av vår driftsleverantör som är personuppgiftsbiträde.

Vi sparar ej några personuppgifter längre än nödvändigt, högst 24 mån efter en kontakt med oss.  Om du önskar få dem raderade alternativt ändrade kan du alltid kontakta oss så ombesörjer vi detta.

Vallsjöhus är ett privatägt husföretag, som verkat i branschen sedan 1968. Vallsjöhus ligger i Hultagård, alldeles utanför Sävsjö i Småland. Vi hoppas och tror att våra småländska rötter märks i vårt sätt att skapa hus. Gediget, naturnära och med stor kvalitet och funktionalitet, precis som småländska hus ska vara. Däremot är vi inga snåla smålänningar, mycket av det där lilla extra i ett hus är standard hos oss. Som sig bör i Småland ligger Hultagård vid en sjö, Vallsjön heter den passande nog, och ser precis ut som en småländsk sjö ska göra. Liten och badvänlig med storskogen längs strandkanten. Närheten till vatten ger oss en extra dimension när vi ska bygga hus, vi hittar gärna möjligheter till stora fönster som ger ljus, rymd och utsikt.

Image
Kvalitet

Vi använder marknadens ledande varumärken när vi sätter samman våra hus, vilket innebär att kvaliteten inte kan ifrågasättas.

Flexibilitet

Om ni önskar ett hus som ska se ut som bara ni vill så är det precis det vi är vana att erbjuda till våra kunder, maximal flexibilitet, vilket också kan innebära ett av våra färdigritade kataloghus.

Personlighet

Vallsjöhus mål är att våra kunder ska uppfatta oss som en hustillverkare med hög service- och tillgänglighetsnivå samt angelägna att skapa nöjda kunder.

Går du i tankar på att bygga nytt hus?

Kontakta då din hustillverkare!

Går du i tankarna på att bygga nytt hus? Ditt drömhus! Det är ett stort steg att ta. Ett hus är så mycket mer än bara tak över huvudet. Ett hus är en investering för hela din familj. Detta är en plats där du och din familj ska leva. Därför är det av högsta vikt att dina önskemål och behov tillgodoses.

Vallsjöhus är en hustillverkare som inser vikten av att ditt hem blir precis så som du vill ha det.

Alla är vi olika. Det som tilltalar dig tilltalar inte någon annan. Våra behov ser olika ut. Något som du absolut behöver och vill att ditt hus ska ha kanske inte någon annan sätter som en prioritet. Vi ser alltid till att just Du får det som du behöver och prioriterar. Vi är en hustillverkare som bygger kundanpassade hus. Som kund hos oss står du alltid i fokus.

När du anlitar oss som din framtida hustillverkare kan du vara säker på att du får det hem som du vill ha samt att allt arbete utförs av professionella hantverkare och med högsta kvalitet.

Vallsjöhus – Din hustillverkare

Se vad vi erbjuder…