Bygg ditt drömhus med oss.

Ditt nya Vallsjöhus är byggt utifrån dina idéer och byggt med passion. Fyra väggar gör inget hem, det gör detaljerna du väljer.

Idé + flexibilitet = Vallsjöhus

Vallsjöhus styrka är att vi har mycket stor flexibilitet. Kom till oss med dina idéer. Passar något av våra hus från vår inspirationsbroschyr, kanske några förändringar du vill göra eller så börjar vi från ett tomt papper utifrån din tomt, dina önskemål och din budget.

Bygga hus

Ditt nya Vallsjöhus är byggt utifrån dina idéer och byggt med passion. Vi hjälper dig att bygga ditt drömhus. Välj på fasad i trä, puts eller tegel.

Våra hus

Tycker du om något av de hus vi har på vår hemsida och vill använda det som bas. Du har full möjlighet att ändra på planlösning, yta och fasad.

Tomter

Vi på Vallsjöhus samarbetar med mäklare över hela Sverige för att du ska hitta din drömtomt. Här hittar du tomter som är ute till försäljning.

Vill du också bygga ditt drömhus?

Oavsett var du vill bygga så finns vi där för att hjälpa dig uppnå din dröm. Se vilka områden våra säljagenter befinner sig eller fyll i kontaktformuläret så tar vi det därifrån!