Vallsjöhus

Välj ett av våra arkitektritade kataloghus eller så skapar vi ett hus som passar dig och dina behov. Utefter dina tankar och idéer, budget och planbestämmelser på tomt ritar våra arkitekter upp ett hus till dig. Samtliga av våra arkitektritade hus är optimerade för att hålla högsta kvalitet och funktion. Välj fasad med trä, puts eller tegel.

Optima

I vår Optimaserie har vi begränsat möjligheterna för ändring på dessa husmodeller utan att tumma på kvaliteten. På så vis blir också priset mer attraktivt. Välj fasad med trä, puts eller tegel.

Fritidsboende

För dig som önskar ett andra hem. Vi kan hjälpa dig med ditt fritidsboende. Välj något av våra färdiga fritidshus eller anpassa det efter dina behov.


B2B

Vallsjöhus genomför även projekt såsom flerfamiljshus, radhus och hyreshus. Välkommen att ta kontakt med Vallsjöhus huvudkontor om ni önskar mer information kring att bygga radhus eller bygga hyreshus.


Sidobyggnader

Bygga carport eller garage? Vallsjöhus levererar även sidobyggnader som garage, carport och förråd. Om inget av våra färdiga förslag passar dina behov så hjälper våra arkitekter till och ritar upp en sidobyggnad efter dina önskemål.


Lågenergihus

Vallsjöhus bygger även lågenergihus. Samtliga av våra hus går att uppgradera till lågenergihus. Välkommen att ta kontakt med närmaste försäljningskontor för mer info om detta. Välj fasad på trä, puts eller tegel.