Vallsjöhus – Småländsk hustillverkare

Affärsidé Vallsjöhus AB säljer och tillverkar kundanpassade hus baserad på en grundstandard för svenska hus. Vi har som mål att kvalitet och leveransomfattning alltid ska ligga högre än många av våra konkurrenter. Alla kunder ska uppfatta Vallsjöhus AB som en bra hustillverkare med hög service- och tillgänglighetsnivå samt angelägna att skapa nöjda kunder. Bra husleverantörer växer nämligen inte på träd, men vi kan stolt säga att vi efter mer än 50 år i branschen hör till kategorin.

Vallsjöhus är ett privatägt husföretag, som verkat i branschen sedan 1968. Vallsjöhus ligger i Hultagård, alldeles utanför Sävsjö i Småland. Vi hoppas och tror att våra småländska rötter märks i vårt sätt att skapa hus. Gediget, naturnära och med stor kvalitet och funktionalitet, precis som småländska hus ska vara. Däremot är vi inga snåla smålänningar, mycket av det där lilla extra i ett hus är standard hos oss. Som sig bör i Småland ligger Hultagård vid en sjö, Vallsjön heter den passande nog, och ser precis ut som en småländsk sjö ska göra. Liten och badvänlig med storskogen längs strandkanten. Närheten till vatten ger oss en extra dimension när vi ska bygga hus, vi hittar gärna möjligheter till stora fönster som ger ljus, rymd och utsikt.

Går du i tankar på att bygga nytt hus?

Kontakta då din hustillverkare

Går du i tankarna på att bygga nytt hus? Ditt drömhus! Det är ett stort steg att ta. Ett hus är så mycket mer än bara tak över huvudet. Ett hus är en investering för hela din familj. Detta är en plats där du och din familj ska leva. Därför är det av högsta vikt att dina önskemål och behov tillgodoses.

Vallsjöhus är en hustillverkare som inser vikten av att ditt hem blir precis så som du vill ha det.

Alla är vi olika. Det som tilltalar dig tilltalar inte någon annan. Våra behov ser olika ut. Något som du absolut behöver och vill att ditt hus ska ha kanske inte någon annan sätter som en prioritet. Vi ser alltid till att just Du får det som du behöver och prioriterar. Vi är en hustillverkare som bygger kundanpassade hus. Som kund hos oss står du alltid i fokus.

När du anlitar oss som din framtida hustillverkare kan du vara säker på att du får det hem som du vill ha samt att allt arbete utförs av professionella hantverkare och med högsta kvalitet.

Vallsjöhus – Din hustillverkare